Wednesday, May 28, 2008

mexico versus indonesia

tadi malam gojek kere bersama mini temen sekamar kos..

mini : mbak sok nek hamil rak sah operasi ning mexico ding mbak..

nining : lha nopo min?

mini : mengko ndak anakmu ketukar.. lha ning telenovela kuwi kan akeh sing anake ketukar ning rumah sakit..

nining : weh bener min.. tapi nek kowe amnesia ning mexico wae.. mengko kowe kan ditemu karo pengusaha kaya dan tampan terus kowe dijadikan penyanyi bar terkenal .. terus jenengmu diganti dadi "Paloma"..

mini : lho.. nek amnesia opo buta yo mending ning endonesa to mbak... kan gari dijebleske tembok amnesiamu langsung mari,.. buta wae langsung dadi ketok meneh kok.. "dimana aku.. aku dimana"...

nning : bener bener min.. bener..

4 comments:

teresa said...

La Ning, nek ning Bolivia enake ngopo?

stey said...

aq cinta endonesia wae lah..

[h]yudee said...

kok tumben kowe wagu to ning ??
guuuaaarrrrrrriiiinngg biyangets ik ...



hihihihihi.......

Nining Sutrisnaningsih said...

@teresia: bolivia podo mexico mbak.. statiun tipi telenopelane mexico kabeh..

@stey: sama..

@yudi: ben.. aku kan vertigo